el-GRen-US
 
el-GRen-US

Λογισμικό

Office, όταν και όπου το χρειάζεστε


Εργαστείτε οπουδήποτε,
οποιαδήποτε στιγμή,
σε οποιαδήποτε συσκευή.
Το Office 365 είναι έτοιμο όταν είστε και εσείς.

Office παντού

Είτε εργάζεστε στο γραφείο ή στο δρόμο, μπορείτε να έχετε ένα σύνολο εργαλείων παραγωγικότητας. Οι εφαρμογές του Office -πάντα οι τελευταίες εκδόσεις- σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε, να επεξεργαστείτε και να μοιραστείτε από το PC / Mac, iPad, tablet ή κινητό τηλέφωνο με οποιονδήποτε σε πραγματικό χρόνο.

Εργαλεία δουλειάς

Δώστε στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας το όνομα της εταιρείας σας, και διαφημίστε την επιχείτηση σας με προσαρμοσμένο υλικό μάρκετινγκ που είναι εύκολο να δημιουργηθεί. Συνδέθείτε καλύτερα με τους πελάτες και τους συναδέλφους με μια σειρά από εργαλεία επικοινωνίας, από e-mail και άμεσα μηνύματα μέχρι κοινωνική δικτύωση και τηλεδιασκέψεις.

Office συνεργασίας

Με 1 TB αποθηκευτικού χώρου ανά χρήστη, έχετε άφθονο χώρο για όλα τα αρχεία σας. Επιπλέον, επειδή τα αρχεία σας είναι αποθηκευμένα online, μπορείτε να τα μοιραστείτε με ανθρώπους μέσα ή έξω από την εταιρεία σας, από όπου κι αν εργάζεστε, όποτε το χρειάζεστε. Επίσης, με διανομή περιεχομένου και κοινόχρηστα ημερολόγια θα είστε πάντα σε συγχρονισμό με την ομάδα σας.

Εύκολη εγκατάσταση και διαχείριση

Με βήμα-προς-βήμα οδηγίες, μπορείτε να δημιουργήσετε χρήστες εύκολα και να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες γρήγορα. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο εύκολο στη χρήση κέντρο διαχείρισης από οπουδήποτε για να διαχειριστείτε όλες τις υπηρεσίες σας. Το Office 365 φροντίζει για σας, έτσι ώστε οι υπηρεσίες σας είναι πάντα σε λειτουργία και ενημερωμένες.

Windows Server 2012 R2


Με τον Windows Server 2012 R2 μπορείτε να τρέξετε τον πιο σημαντικό φόρτο εργασίας σας με ισχυρές δυνατότητες ανάκαμψης. Θα πετύχετε το στόχο γρήγορα με ένα ευρύ φάσμα οικονομικά αποδοτικών, υψηλών επιδόσεων επιλογές αποθήκευσης και απλοποιημένη παροχή multi-tenant υπηρεσιών. Μπορείτε να οικοδομήσετε, να αναπτύξετε, να λειτουργήσετε και να παρακολουθήσετε τις εφαρμογές στις εγκαταστάσεις και στο σύννεφο. Παρέχει στους χρήστες ασφαλή πρόσβαση σε εταιρικούς πόρους σε συσκευές που θα επιλέξουν.

Server virtualization

Επωφεληθείτε από την εξοικονόμηση του κόστους του virtualization και να μεγιστοποιήστε τις επενδύσεις του υλικού διακομιστή με την ενοποίηση των διακομιστών σας ως εικονικές μηχανές σε μια φυσική μηχανή. Το Hyper-V τρέχει πολλαπλά λειτουργικά συστήματα όπως τα Windows, Linux και άλλα παράλληλα, σε ένα μόνο διακομιστή. Ο Windows Server 2012 R2 επεκτείνει τις δυνατότητες του Hyper-V με πρόσθετα χαρακτηριστικά και κορυφαίες επεκτάσεις για host processors και μνήμη.

Αποθήκευση

Όποια και αν είναι πλατφόρμα αποθήκευσης σας, τα δεδομένα που κατέχει είναι το θεμέλιο της επιχείρησής σας. Windows Server 2012 R2 σας βοηθά να βελτιστοποιήσετε τις υπάρχουσες επενδύσεις αποθήκευσης, όπως SAN. Επίσης σας επιτρέπει να οικοδομήσουμε κλιμακούμενη, υψηλής απόδοσης, υψηλής διαθεσιμότητας λύσεις αποθήκευσης χρησιμοποιώντας βιομηχανία-τυποποιημένο υλικό και το 2012 R2 Windows Server. Windows Server 2012 R2 διασφαλίζει την αποθήκευση σας παραμένει συνεχώς διαθέσιμη, έτσι ώστε οι υπηρεσίες σας μπορούν να είναι συνεχώς διαθέσιμα πάρα πολύ.

Δικτύωση

Μπορείτε να διαχειριστείτε ένα ολόκληρο δίκτυο ως ένα μόνο διακομιστή, έτσι ώστε να πάρετε την αξιοπιστία και την επεκτασιμότητα πολλαπλών εξυπηρετητών σε χαμηλότερο κόστος. Αυτόματη επαναδρομολόγηση γύρω από βλάβες του δικτύου, αποθήκευσης και server κρατά υπηρεσίες αρχείων online με ελάχιστο χρόνο διακοπής. Μαζί με το System Center 2012 R2, ο Windows Server 2012 R2 μπορεί να παρέχει end-to-end λογισμικό που ορίζεται ως λύση δικτύωσης σε δημόσιες, ιδιωτικές και υβριδικές cloud υλοποιήσεις.

Προστασία Access και πληροφοριών

Με την Access της Microsoft και λύσεις Προστασίας Πληροφοριών, μπορείτε να πετύχετε μια ταυτότητα για κάθε χρήστη, σε on-premises και cloud-based (SaaS) εφαρμογές. Μπορείτε να ορίσετε για κάθε χρήστη το επίπεδο πρόσβασης σε πληροφορίες, τις εφαρμογές που βασίζονται σε αυτό που είναι, σε αυτό που έχουν πρόσβαση και τις συσκευές από όπου γίνεται η πρόσβαση. Μπορείτε, ακόμη, να εφαρμόσετε πολλαπλά κριτήρια πιστοποίησης γνησιότητας.

Είναι ένα μοναδικό σύστημα για την ανίχνευση και την απολύμανση ιών και άλλων απειλών που τρέφεται από τη γνώση που μοιράζονται εκατομμύρια χρήστες σε πραγματικό χρόνο. Χάρη σε αυτό, οι υπολογιστές που αποτελούν μέρος της Panda Community μοιράζονται αμέσως και να επωφελούνται από όλα τα στοιχεία που είναι αποθηκευμένα στο σύννεφο.Τιμολόγηση επί Αυτοκινήτου

Πρόσβαση στα επιχειρησιακά δεδομένα και καταχώρηση παραγγελιών από τους εν κινήσει υπαλλήλους σε πραγματικό χρόνο.Η λύση της τιμολόγησης επί αυτοκινήτου αποτελείται από ειδικό λογισμικό και κατάλληλο ασύρματο εξοπλισμό και παρέχει τις παρακάτω δυνατότητες


Έκδοση Τιμολογίου Δελτίου Αποστολής/Τιμολογίου Πώλησης/Δελτίου Αποστολής
Έκδοση Πιστωτικού Τιμολογίου Δελτίου Επιστροφής Καλών Εμπορευμάτων
Έκδοση Πιστωτικού Τιμολογίου Δελτίου Επιστροφής Αλλοιωμένων Εμπορευμάτων
Παραγγελία Πελάτη
Έκδοση Απόδειξης Λιανικής Πώλησης
Έκδοση Δελτίων Ενδοδιακίνησης
Έκδοση Αντίστοιχων ακυρωτικών
Έκδοση Συγκεντρωτικού Δελτίου Αποστολής
Παρακολούθηση των κινήσεων και του ταμείου ανά πάσα στιγμή στην διάρκεια του δρομολογίου
Παρακολούθηση του stock του αυτοκινήτου
Αποστολή/Λήψη στοιχείων σε τοπικό επίπεδο αλλά και από μακριά με χρήση απλού modem ή μέσω GPRS
Αναλυτική εκτύπωση υπολοίπων και ταμείου

Μερικά από τα οφέλη της Τιμολόγησης επί αυτοκινήτου είναι τα εξής:


Μείωση χρόνου ενασχόλησης, δαπανών, απώλειας ειδών, γραφειοκρατίας και λαθών από τη χειρόγραφη καταχώριση στοιχείων
Ενημέρωση του προσωπικού σε πραγματικό χρόνο
Αύξηση αποδοτικότητας και βελτίωση της εξυπηρέτησης πελατών
Συμβατό με τον πρόσφατο νόμο του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών για τη διακίνηση πετρελαίου θέρμανσης κατ’οίκων
Συμβατό με τις διατάξεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης περί τέλους ανακύκλωσης

Εύχρηστο και οικονομικό πρόγραμμα διαχείρισης πελατολογίου
και συναλλαγών για μικρές και μικρομεσσαίες επιχειρήσεις. 


Ελεγχόμενη πρόσβαση χρηστών

Μπορείτε να ορίσετε διαφορετικά δικαιώματα πρόσβασης στις επιμέρους λειτουργίας του προγράμματος για κάθε χρήστη.


Αυτόματες αναβαθμίσεις μέσω Internet

Αναβαθμίζεται αυτόματα μέσω ίντερνετ και εμπλουτίζεται συνέχεια με νέα χαρακτηριστικά σύμφωνα με τις δικές σας υποδείξεις.


Αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας (back up)

Το πρόγραμμα φροντίζει από μόνο του να κρατάει αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας


Πολλοί τρόποι πληρωμής

Μπορείτε να το αγοράσετε πληρώνοντας με πιστωτική κάρτα, με PayPal, είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό μέσω web banking.